Acties

Hier vind u de laatste acties van Pure Laserclinic Nijmegen en Uden.
Wij zijn gespecialiseerd in pijnloze ontharing met de Soprano Laser. Wij adviseren u graag over pijnloos ontharen en definitief ontharen.

Lente deals 🌸

Kortingen tot wel € 130 op laserbehandelingen!

Jezelf helemaal klaarstomen voor de zomer? We hebben nu grote kortingen op combinatie laserbehandelingen.

Gratis proefbehandeling

Kom vrijblijvend langs voor een intake en gratis proefbehandeling van de oksels. Oksels zijn een van de meest zichtbare plekken waar men geen haren wilt zien. Hier komen de haartjes of stoppeltjes het snelste terug na scheren of harsen, vaak al na een dag. Door uw oksels te laseren heeft u geen kans meer op ingegroeide haren en hoeft u nooit meer te scheren of te harsen. De meest gevoelige plek (oksels) wordt dankzij de Soprano Laser als pijnloos ervaren. Ook de donkere huidtypen kunnen bij Pure Laserclinic Nijmegen behandeld worden.
De Soprano Laser maakt gebruik van een 810 nm diode lasertechnologie. Door de IN-Motion™ techniek van de Soprano Laser is de behandeling geheel pijnloos. Door deze techniek worden de haarfollikels geleidelijk opgewarmd waardoor er geen pijn ontstaat. Daarnaast is het ook effectief en zullen de haren definitief weg blijven. Pure Laserclinic Nijmegen ziet u graag terug voor een gratis proefbehandeling van de oksels.

Let op! Wij raden u aan om één dag van te voren te scheren! Gebruik géén deodorant voor en na de behandeling!