Image Alt

Peeling

  /    /  Peeling

Hoe werkt de Easy phytic peeling?

De peeling bestaat uit een combinatie van diverse zuren en is een goede aanvulling op bijna alle behandelingen, heeft nauwelijks downtime en is gemakkelijk in het gebruik. Deze peeling geeft een opfrisser van de huid en dringt langzaam door in de huid (slow release).

De Easy Phytic Peel wordt aangeraden bij vroegtijdige huidveroudering, droge huid, oppervlakkige pigmentproblemen, lichte vorm van acné. Advies behandeling 3-6 keer herhalen met een week tussenpose.

Het is een milde peeling die zorgt voor een verbetering van huidstructuur en teint van het hele gezicht.

pure-easy-phytic-peel
Easy Phytic Solution

Resultaat

Het resultaat van een fruitzuurpeeling moet je onderhouden door na 6 maanden een eenmalige onderhoudspeeling te doen.

Na de behandeling
Een uur na de behandeling mag een lichte make-up alleen Lycogel worden aangebracht. Soms kan een lichte roodheid zichtbaar zijn. Deze verdwijnen over het algemeen snel. Vermijd gedurende het hele behandeltraject blootstelling aan zonlicht. Na de behandeling mag je minstens drie uur niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij de huidtherapeute hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Je ziet het effect van een behandeling geleidelijk opbouwen, na 2 tot 3 behandelingen begint de eerste zichtbaarheid in de meeste gevallen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn voor u tijdens een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek.

Kosten Easy Pythic Peel