Image Alt

Definitief ontharen

  /  Definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen?

Wil je ook nooit meer scheren, epileren of harsen? Pure Laserclinic biedt nu de beste uitkomst met de Soprano Laser!

De behandeling met de Soprano Laser zorgt ervoor dat de haren verdwijnen en niet meer terug komen. Scheren, epileren en harsen bieden vaak niet het gewenste resultaat. Het is ook tijdrovend en een vervelende bezigheid. Met de Soprano Laser is scheren, harsen of epileren verleden tijd.

Definitief ontharen wordt ook wel duurzaam of permanent ontharen genoemd. Wat is exact het voordeel van definitief ontharen met de Soprano Laser ten opzichte van andere ontharingstechnieken? De ontharing met de Soprano Laser heeft een permanente werking, het is pijnloos en tijdbesparend. Uit klinische en medische resultaten blijkt dat veel personen op deze wijze geheel en definitief af zijn van hun haargroei.

a
haargroei-laser-ontharen

Haargroei

De haargroei vindt plaats in verschillende stadiums, de groeifase, overgangsfase en de rustfase. Als de haartjes zich in de groeifase bevinden zal tijdens de behandeling in deze fase zowel het haartje als het haarzakje worden vernietigd. Deze blijven definitief weg! De gehele beharing kan nooit in een behandeling definitief onthaard worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen voor nodig. Dit aantal is echter afhankelijk van het gebied van de ontharing. Haargroei is namelijk hormonaal bepaald. Dat betekent dat wanneer de hormoonspiegel uit balans wordt gebracht door medicijnen of zwangerschap, er nieuwe haartjes ‘slapende haarzakjes’ geactiveerd zouden kunnen worden. Deze haartjes kunnen in het gebied groeien dat eerder behandeld is geweest. Gebruikt u een medicijn die uw hormoonspiegel beïnvloed, dan dient u dit te melden bij onze huidtherapeute!

Advies

De haartjes mogen vóór de behandeling niet geëpileerd of op andere wijze verwijderd worden. Hierdoor worden haartjes namelijk niet definitief verwijderd maar in een traumatische fase gebracht. Ook mag men de haren niet bleken. Scheren en knippen is toegestaan. Lees meer over onze werkwijze…

a