Image Alt

Definitief ontharen

  /  Definitief ontharen

Definitief ontharen iets voor jou?

Wil je nooit meer scheren, epileren of harsen? Dan is definitief ontharen misschien wel wat voor jou! Pure Laserclinic biedt de beste uitkomst voor het definitief ontharen met de gloednieuwe laser:
de Soprano Laser!

De behandeling met de Soprano Laser zorgt ervoor dat de haren definitief verdwijnen en niet meer terug komen. Scheren, epileren en harsen bieden vaak niet het gewenste resultaat. Dit kan zorgen voor huidirritatie, laat stoppels achter en is tijdrovend. Definitief ontharen met de Soprano Laser is hier de oplossing hiervoor. Scheren is verleden tijd en jij bent definitief van de haren af.

Wat is het voordeel van definitief ontharen met de Soprano Laser ten opzichte van andere ontharingstechnieken? De ontharing met de Soprano Laser heeft een permanente werking, is pijnloos en tijdbesparend. Hierdoor krijg jij het gewenste resultaat en ben jij in een mum van tijd haarvrij!

Wil je meer weten over de voordelen van Laser ontharen? Klik dan hier!

Definitief-ontharen-spa
haargroei-laser-ontharen

Haargroei

Onze haargroei vindt plaats in verschillende fases: de groeifase, overgangsfase en de rustfase. Haartjes in de groeifase worden tijdens het definitief ontharen met de Soprano Laser vernietigd. Deze blijven dan permanent weg!

Het is niet mogelijk om de gehele beharing in één behandeling definitief te ontharen. Hier zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen voor nodig. Dit aantal is afhankelijk van het gebied en het aantal haren op het gebied.

Haargroei is grotendeels hormonaal bepaald. Wanneer de hormoonspiegel uit balans wordt gebracht door medicijnen of zwangerschap, kunnen er nieuwe haartjes uit ‘slapende haarzakjes’ geactiveerd worden. Hierdoor kunnen er mogelijk haartjes in het gebied groeien dat eerder definitief onthaard is geweest.

Advies

Er zijn een aantal belangrijke adviezen voorafgaan aan de behandeling. De haartjes mogen vóór de behandeling niet geëpileerd of op andere wijze verwijderd worden. Hierdoor worden de haartjes in een traumatische fase gebracht en kunnen ze niet definitief onthaard worden. Ook is het belangrijk dat de haren niet gebleekt zijn. Scheren en knippen is wel toegestaan. Als laatste is het belangrijk dat u doorgeeft aan de huidtherapeute wanneer u medicijnen gebruikt. Medicijnen kunnen namelijk uw hormoonspiegel en de haargroei beïnvloeden.

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Klik dan hier!

Definitief-ontharen-vrouw

Afspraak maken

Wil je graag meer informatie over definitief ontharen tijdens een gratis intakegesprek + proefbehandeling? Maak dan hier je afspraak!