Image Alt

Soprano Laser

  /  Soprano Laser

SOPRANO ICE PLATINUM

Soprano Laser maakt gebruikt van de 810-nm diode lasertechnologie, de gouden standaard in laserontharing sinds de introductie ervan in 1998. In tegenstelling tot eerdere systemen dringt de energie van de Soprano Laser diep door in de lederhuid (waar de haarfollikel zich bevindt) met een hoog gemiddeld vermogen en een snelheid van 10 pulsen per seconde. Het vrijwel pijnloze ontharingsproces, met behulp van de Soprano Laser, werkt door het veilig en voorzichtig opwarmen van de lederhuid tot een temperatuur die de haarfollikel effectief beschadigt en de hergroei voorkomt. Hierdoor wordt geen letsel aan de omringende huid veroorzaakt. De technologieën die voor de Soprano Laser behandelingen worden gebruikt zijn:

IN-Motion™: Door het handstuk tijdens de behandeling constant te bewegen wordt de energie veilig en op een uniformere wijze toegevoerd. Hierdoor worden er geen plaatsen overgeslagen en is het comfort voor de patiënt verzekerd.

CW Pulse™: Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling en effectievere fluentie voor meer comfort van de patiënt. De unieke structuur van de Soprano Laser omvat twee afzonderlijke pulsen. De eerste is een voorverwarmde, lange puls die het weefsel veilig verwarmt; de tweede, korte puls vernietigt daadwerkelijk de haarfollikel en het omliggende vaatstelsel. Deze unieke techniek draagt bij aan een verminderde pijnsensatie tijdens de Laser behandeling. De Soprano Laser is pijnloos en effectief wat voor een plezierige en geruststellende ervaring zorgt.

soprano_platinum_mockup_face_right
handhelt-soprano-laser