Image Alt

Werkwijze

  /  Werkwijze

Werkwijze

1. Plan een gratis intake gesprek met een proefbehandeling

U kunt via de website of telefonisch een intakegesprek inplannen.

2. Intakegesprek Pure Laserclinic

Voor de aanvang van uw behandeling, voeren wij een intakegesprek met u. Tijdens het gesprek leggen wij u alles uit over de laserbehandeling. O.a. zal de werkwijze van de laser uitgelegd worden en wat u kunt verwachten van de behandeling. Tevens zullen ook uw wensen besproken worden.

3. Voorbereiding eerste behandeling

Voor de behandeling is het belangrijk dat het te behandelen gebied 1 dag van te voren geschoren en schoon is. Let op! Het gebied mag niet gewaxt of geëpileerd zijn. Wij raden u aan om 4 dagen voor de behandeling niet fanatiek te zonnen.

4. Ontvangst

Kom gerust een kwartier voor de behandeling binnenlopen voor een kop koffie en wat lekkers. Mocht de klant voor u eerder klaar zijn, dan kunt u eerder beginnen met uw behandeling als u dat wenst.

5. De behandeling

Onze huidtherapeut zal het te behandelen gebied aftekenen met een potlood en de gel aanbrengen. De gel is nodig voor de koelende werking en maakt een vloeiende beweging van de laserkop mogelijk.

6. Na de behandeling

De huidtherapeut maakt het behandelde gebied schoon en brengt een verzachtende crème aan op de huid. Na de behandeling zal de huidtherapeut u de benodigde adviezen geven. U kunt na de behandeling een vervolgafspraak maken.