Image Alt

Werkwijze

  /  Werkwijze

Werkwijze

1. Plan een gratis intake gesprek met een proefbehandeling

U kunt via de website of telefonisch een intakegesprek inplannen.

2. Intakegesprek Pure Laserclinic

Voor de aanvang van uw behandeling, voeren wij een intakegesprek met u. Tijdens het intakegesprek leggen wij u alles uit over de laser ontharen. O.a. zal de werkwijze van de laser uitgelegd worden en wat u kunt verwachten van de behandeling. Natuurlijk zullen ook uw wensen besproken worden.

3. Voorbereiding eerste behandeling

Voor de behandeling is het belangrijk dat het te behandelen gebied 1 dag van te voren geschoren en schoon is. Let op! Het gebied mag niet gewaxt of geëpileerd zijn. Wij raden u aan om 4 dagen voor de behandeling niet fanatiek te zonnen.

4. Ontvangst

Kom gerust een kwartier voor de behandeling binnenlopen voor een heerlijk kopje koffie. Mocht de klant voor u eerder klaar zijn, dan kunt u altijd eerder beginnen met uw behandeling.

5. De behandeling

De huidtherapeute zal het te behandelen gebied aftekenen met een potlood en de gel aanbrengen. De gel is nodig voor de koelende werking en zorgt voor het vloeiend kunnen beweging van de laserkop. De huidtherapeute zal nu beginnen met het laseren van het ontharingsgebied.

6. Na de behandeling

De huidtherapeute maakt het behandelde gebied schoon en brengt een verzachtende crème aan op de huid. Na de behandeling zal de huidtherapeute u nazorgadviezen geven. Het is belangrijk dat u zich hieraan houdt om huidschade te voorkomen. Samen met de huidtherapeute kunt u gelijk een vervolgafspraak maken.